Afbeelding SSL certificaat een noodzaak

Zonder SSL-certificaat werken websites niet lang meer

Het kan best zijn dat je nog niet veel aandacht hebt besteed aan SSL-certificaten. Misschien denk je dat ze er voornamelijk zijn voor financiële dienstverleners en online winkels.

In dat geval is het goed om te weten dat er op het gebied van SSL-certificaten veel is veranderd en zonder SSL lopen je websites het risico onderbelicht te raken of erger nog: gehackt te worden.

Browsers (Chrome, Firefox, …) blokkeren al verschillende onbeveiligde websites. De verwachting is dat dit met 100% van de niet-beveiligde websites gebeurt voor het jaar om is.

Google Apps For Work

Google Apps for Work oplossingen voor bedrijven

Heeft u enig idee wat de professionele producten van Google uw bedrijf te bieden kunnen hebben?

Gmail en Google kalender zijn niet de enige toepassingen die nut kunnen hebben voor uw bedrijf, maar ook uw Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Hangouts, Maps, Vault en tal van andere toepassingen kunnen uw interne bedrijfsprocessen en communicatie eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maken.

Web-con webdesign - support

Support - Belangrijk!!!

Vanaf heden zullen al onze ondersteunende diensten betalend zijn. Voor praktische zaken zoals het instellen van mailboxen op verschillende toestellen en mailclients, zullen er handleidingen online komen voor onze klanten.

Ondersteuning voor opgeleverde projecten blijft zoals voorheen. De eerste 12 maanden na oplevering worden beveiligingsupdates & gewone updates uitgevoerd. Na het verstrijken van deze 12 maanden, worden deze updates aangerekend per uur of zoals overeengekomen volgens het 'onderhoudspakket'.

Platform updates inbegrepen in SSD hosting

Platform updates inbegrepen in hosting

Hedendaags is het meer en meer van belang dat uw website of webshop up-to-date gehouden wordt. De diverse platformen zoals Drupal, Worpdress, Joomla, Concrete5, Magento, Opencart, Woocommerce, Zen Cart, etc.

U zal misschien denken, waarom zou mijn website/webshop gevaar lopen?
Het is niet enkel uw website die gevaar kan lopen, via een lek in uw website kan men bijvoorbeeld verder doordringen op en server. Hierdoor is het mogelijk dat door uw lek, andere websites of een volledige server gevaar lopen.