Platform updates inbegrepen in SSD hosting

Hedendaags is het meer en meer van belang dat uw website of webshop up-to-date gehouden wordt. De diverse platformen zoals Drupal, Worpdress, Joomla, Concrete5, Magento, Opencart, Woocommerce, Zen Cart, etc.

U zal misschien denken, waarom zou mijn website/webshop gevaar lopen?
Het is niet enkel uw website die gevaar kan lopen, via een lek in uw website kan men bijvoorbeeld verder doordringen op en server. Hierdoor is het mogelijk dat door uw lek, andere websites of een volledige server gevaar lopen.

Vaak wordt er ook misbruik vastgesteld om hosting van websites te gebruiken om spam te versturen. Hierdoor loopt u het gevaar dat uw e-mailberichten ook gemakeerd worden als spam.
Ook kan men misbruik maken van uw hosting door een 'map' aan te maken en daar bijvoorbeeld specifieke code met specifieke doeleinden plaatsen. Een voorbeeld hiervan is om bijvoorbeeld BitCoin transacties uit te voeren, die niet terug te leiden zijn .... buiten tot bij uw website!

Vanaf heden bieden wij klanten de optie om de platform updates door Web-con periodiek te laten uitvoeren. Dit voor slechts €5* per maand.

*Deze beveilingsupdates voor websites & webshops onwikkeld en gehost door Web-con krijgen deze service inbegrepen in de jaarlijkse kostprijs.

afbeelding van Eno Mertens

About the Author

About: 

Eno Mertens - Head development