Welke cloud oplossingen bieden wij aan?

U beschikt over infrastructuur in de cloud (server) waardoor uw bedrijfsinformatie op verschillende plaatsen teogankelijk is. U heeft geen nood aan een eigen hardware infrastructuur (cloud).

Wij bieden verschillende oplossingen zoals "Google apps for Work", "Office365" en oplossingen op maat. Wanneer u bepaalde specificiek toepassingen nodig hebt dan werken wij samen met één van onze partners de geschikte oplossing uit.

Voor "Google Apps for Work" zijn wij onafhankelijk, wij zijn dus geen Google partner. Door onze ervaring met Google Apps for Work en andere oplossingen, beschikken wij echter wel over de nodige kennis om u te begeleiden in het maken van de juiste keuze. Wij hebben dus op geen enkele wijze baat bij de keuze van uw beslissing, maar wel in het geven van advies en ondersteuning in het opzetten van deze oplossingen. Voor Google apps for work hebben wij de nodige kennis inhouse en voor andere oplossingen werken wij samen met één van onze vertrouwde partners.

Bij Web-con staat neuraliteit hoog in het vandaal betreffen diensten en ondersteuning voor diensten die wij aanbieden van derden.

Volgende diensten bieden wij aan in samenwerking met onze partners:

  • Office365
  • Cloud oplossingen op maat