Grafisch Ontwerp

Uw logo & huisstijl zijn een deel van de naambekendheid van uw bedrijf of organisatie. Dit zijn de elementen waaraan men uw bedrijf herkend en een deel van de uistraling naar uw publiek.

Wij brainstormen samen met u om tot een grafisch ontwerp te komen waarvan wij en u overtuigd zullen zijn dat het de juiste keuze is.

U vindt dat het tijd wordt om uw branding op te frissen?

We kunnen uiteraard ook logo's & huisstijlen vernieuwen of u beschikt niet over de nodige digitale bestanden van uw logo? Dan kunnen wij altijd uw logo digitaliseren, in een nieuw jasje stoppen of een totaal nieuwe branding creëren.
het is tenslotte de bedoeling uw klanten te blijven aanspreken en op te vallen in de massa, m.a.w u te onderscheiden van uw concurrenten, waardoor u meer in het oog valt.

Hoe gaan we te werk voor grafisch werk?

Samen met u bekijken we welke stijl lettertypen past bij uw logo, we bepalen samen de kleuren en elementen voor het ontwerp van uw huisstijl (naamkaartjes, briefhoofden, groetenkaarten, flyers, enveloppen, facturen, stickers, etc.)
Wanneer we alle elementen bepaalt hebben, gaan we hiermee aan de slag. Onze grafisch ontwerper maakt eerst de nodige voorbeelden zodat u een keuze kan maken qua stijl en kleuren. Als u een keuze heeft gemaakt werken wij deze verder uit met de feedback die u ons geeft.
In de tweede ronde vertalen we deze informatie in nieuwe voorbeelden waaruit u dan een deifinitieve keuze kan maken om uit te werken tot uw logo en huisstijl.