Hosting Domeinnamen

U bent op zoek naar professionele webshosting?

Wij beschikken zowel over VPS servers Dedicated servers en uiteraard hostingpakketten. Hiervoor bieden wij verschillende oplossingen in eigen beheer en beschikken wij ook over een netwerk van partners die voor ons specifieke oplossingen op maat verzorgen.

Al onze eingen ontwikkelingen worden getest en bij voorkeur op onze servers gehost. Wij adviseren onze klanten dan ook om op onze servers te werken. Hierdoor kunnen wij niet enkel de uptime van uw server garanderen, maar zorgen we er ook voor dat de configuratie aansluit bij de specificaties van uw noden (website/webshop).

U beschikt over een bestaande website/webshop en hebt specieke server vereisten.

Beperkingen die door andere internet plug-and-play providers opgelegd zijn. Zoals het toevoegen en configureren van servers configuratiebestanden en modules.
Dan zijn onze managed hostingpakketten de ideale oplossing. Wij bieden tegen betaalbare prijzen hosting op maat aan. Voor meer informatie kan u steeds onze tarieven raadplegen.

U wenst meer informatie over de hosting en server mogelijheden die wij te bieden hebben of u wenst een hostingpakket te bestellen. Maak dan gebruik van volgend formulier. Klik hier

Domeinnamen registreren en beheren

 

Bij Web-con kan u ook terecht voor domeinnaamregistraties en beheer van uw domeinnamen. Wij beschikken over de mogelijkheid om meer dan 2400 domeinnaam extensies.

Door de omvang van het aantal extensies dat wij aanbieden en de service aan onze klanten. Kan u bij ons enkel via aanvraag domeinnamen bestellen.

  • Voor de meest voorkomende domeinnaamregistraties bieden wij deze aan onderverdeeld in verschillende prijsklassen.
  • Voor de minder frequent gebruikte domeinnaam extensies bieden wij prijzen op maat aan. Een lijst ingedeeld volgens continent en de toegepaste domeinnaam extensies kan u teugvinden via volgende link: Overzicht domeinnaam extensies.

Wenst u een domeinnaam te registreren. Maak gebruik van ons invulformulier en wij verzorgen uw administratie onmiddelijk.