Templates nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief template laten maken

Een goede nieuwsbrief is niet alleen overzichtelijk, maar ook visueel aantrekkelijk, makkelijk leesbaar. Bovendien moet het opstellen van nieuwsbrieven op een gebruiksvriendelijke en envoudige manier kunnen gebeuren.
Wanneer we een nieuwsbrief ontwerpen, zorgen we er steeds voor dat het in één oogopslag zichtbaar is van wie de nieuwsbrief afkomstig is.

Waarom een e-mail template laten maken?

De templates die door de providers aangeboden worden zijn niet uniek of passen gewoonweg niet bij uw bedrijf. Toch is de manier van werken zeer gebruiksvriendelijk en dat is het moment waar wij een meerwaarde kunnen betekenen.
We ontwerpen templates die net op dezelfde werkwijze onworpen worden en dus bewerkbaar zijn in het systeem van uw provider voor het verzenden van nieuwsbrieven. Een uniek ontwerp voor uw nieuwsbrief met dezelfde gebruiksvriendelijkheid.

Wat zijn de kosten van het versturen van nieuwsbrieven?

De kosten hangen af van de provider. Een veel gebruikte provider is Mailchimp. Bij deze provider is het versturen van nieuwsbrieven voor accounts met maximaal 2000 adressen tot 12.000 e-mails per maand gratis. Wanneer u dus nadenkt om nieuwsbrieven te versturen, is het zeker geen slechte keuze om met deze provider te starten.