WIJ BOUWEN WEBSITES MET PASSIE

Als experten in o.a. Drupal, Werken wij enkel met Premium/Senior ontwikkelaars. Zowel in Drupal, Wordpress, Joomla, Magento, etc. beschikken wij over vakspecialisten die dagelijks met passie uw online activiteiten beheren.

Websites, Webshops en Meer...

Laat me u Ons Verhaal vertellen

Web-con is een veelzijdig branding agency opgericht in 2008.
Na jaren leergierigheid en de nodige opleiding in management en enkele jaren praktijkervaring in management van sales en marketing ontstond het idee om met een totaal nieuwe manier van werken aan de slag te gaan en begon Eno Mertens een eigen bedrijf in webontwikkeling en consultancy voor zelfstandigen en KMO's.

Wat begon met het ontwikkelen van websites op maat en specifieke functionaliteiten voor o.a. tandartsen, calculators, database synchronisatie van o.a. webshops voorraden, functionaliteiten  op maat voor zoek toepassingen, etc., groeide al gauw uit tot een bedrijf dat totaaloplossingen kan bieden. Web-con richt zich vooral op zelfstandigen en kleine- & middelgrote KMO's.

  • Bij ons kan u niet alleen websites en webshops laten maken. U kan bij Web-con ook terecht voor grafisch ontwerp van uw huisstijl, flyers, stickers, etc.
  • U heeft nood aan professionele hosting of domeinnaamregistratie en beheer? Web-con levert hosting op maat volgens de noden van uw bedrijf.
  • Onze consultancy diensten kunnen u veel zorgen en euro's besparen. Voor verschillende bedrijven beheren wij IT & Telecom services.

Onze Missie

Aan betaalbare prijzen oplosingen aanbieden aan zelfstandigen en KMO's, die nood hebben aan gespecialiseerde kennis in hoe en op welke manier uw bedrijf zijn positie op het internet te verstevigen.

Onze Passie

Onze passie is ons beroep! Daarom kan u steeds op uw twee oren slapen dat wij voor de beste prijs, de beste mogelijkheden zoeken om uw doelstellingen op het internet te bereiken.