Een Betaalbare website laten maken

U bent opzoek naar een professionele en betaalbare website voor uw bedrijf? Stop dan met zoeken en kies voor onze budgetoplossing.

De ideale start om uw onderneming op de virtuele kaart te zetten tegen een betaalbare prijs. Voor zowel startende ondernemers als voor ondernemers met een beperkt budget, het perfecte stratplatform.
Wij beschikken over een ruime collectie betaalbare basis websites die voorzien zijn van de nodige functionaliteiten zoals nieuwsrubrieken, video integratie, contactformulieren, etc.

Iedere investering moet zich terugbetalen en liefst nog meer. Daarom moet u kiezen voor webdesign onwikkeld door vakmensen en op maat van uw bedrijf. Wanneer u effectief resultaten boekt en nieuwe klanten aantrekt. Dan zal u vanzelf naargelang uw bedrijf er nood aan heeft uw online strategie verder uit te werken.

Wat is het verschil tussen een budget website en een website op maat?

  • Een budget website is een volledig werkende website. Design en functionaliteiten zijn deels vastgelegd door de basis, hierdoor is het dan ook een betaalbare website. De inhoud wordt dan ook deels afgestemd op de website en niet andersom. Bij een website of webshop op maat is dus een grotere vrijheid.
  • Een website op maat is een website die volledig van A tot Z ontwikkeld wordt. De layout, de grafische elementen, de functionaliteiten, de verschillende versies voor mobiele toestellen en computers. De doorlooptijd van een website op maat is dan ook beduidend langer dan bij een budget website.

Kunnen er zaken toegevoegd worden?

Natuurlijk kunnen er extra's voorzien worden bij een budget website. Iedere website moet een eigen karakter hebben. Hiervoor voozien wij dan ook een bepaald aantal werkuren in om de website aan te passen zodat deze wel een zekere eigenheid heeft.
Het is te vergelijken met een prefab woning. Voor een groot deel ben je gebonden aan de reeds bestaande structuur, maar toch is er voldoende ruimte om een eigen karakter te creëren.


Voor verschillende voorbeelden die gebasseerd en gerealiseerd zijn kan u ons u terecht op onze portfolio selectie van website pakketten.(link)!