Website of Webshop laten maken?

Uw websites of webshop, het belangrijkste marketingtool.

Alles begint maar eindigt zeker niet met een knallend webdesign. Bezoekers moeten uw website makkelijk kunnen vinden en op de juiste manier genavigeerd worden naar de informatie de ze zoeken.
Sinds meer dan 8 jaar zorgen wij er voor dat onze klanten hun website en webshop volledig op maat en in evenwicht zijn met de stijl en uitstraling van hun bedrijf.

Ieder project begint met een frisse kijk op de zaak.

Wanneer u een nieuwe website of webshop wil laten maken, analyseren wij uw huidige website en maken richtlijnen op, om de online zichtbaarheid van uw website vanaf het begin te optimaliseren.
Beschikt u nog niet over een website, dan maken wij eerst een analyse van uw diensten/producten en maken een online concurrentie analyse.
Hierdoor weet u welke middelen u nodig heeft om uw positie in de zoekresultaten te verbeteren. Door het inzetten van de juiste middelen beperkt u uw zoekmachine optimalisatie (SEO) budget, dit resulteert in een betere 'return of investment'. Wat wederom voor middelen zorgt in de toekomst.

Op basis van uw input en feedback, maken wij een webdesign voorstel. Dit bestaat uit een 2 delen, één deel functionaliteiten en een ander deel, grafisch ontwerp. Wanneer de “Blueprint” goedgekeurd is, dan start het échte werk.

Mobiele Toestellen

Wist u dat meer dan 50% van het zoekverkeer eind 2015 reeds via mobiele toestellen verliep?
Gebruikt u nog een laptop of computer wanneer u product of dienst wil opzoeken?

Waarschijnlijk zal u nu beseffen dat de inzet op mobielvriendelijk webdesign een must is, zeker als u een nieuwe website wil laten maken. Daarom 'mobile first' of responsive webdesign. Eerst wordt er dus gekeken naar de eisen die nodig zijn voor mobiele toestellen zoals smartphone en tablets.
Waar men vroeger een afgeleide maakte van de desktop versie van een website is het hedendaags dus 'mobile first' geworden.

Gebruiksvriendelijk Beheer

Uw website wordt door ons geleverd met een handleiding op maat. In overleg wordt de interface zodanig opgezet voor u en uw werknemers. Zo kan iedere 'rol' ingesteld worden met verschillende mogelijkheden. Wat u dus niet nodig hebt, zal u ook niet zien. Hierdoor kan u uw website makkelijk zelf aanpassen.

Wij hebben een ruime kennis van verschillende CMS systemen en werken bij voorkeur met Drupal of Wordpress, ook andere platformen worden door ons onderhouden en indien nodig van extra functionaliteiten voorzien.

Indien u een nieuwe website wil laten maken, aarzel niet en vraag ons een offerte

Webshops

 

Webshops zijn niet  meer weg te denken en het kan ook voor uw bedrijf een meerwaarde betekennen. Zowel nieuwe klanten als bestaande klanten op een eenvoudige manier producten laten aankopen, is hedendaags niet meer weg te denken.
Wij beschikken over specifiek ontworpen toepassingen om uw webshop beheer op eenvoudige wijze te integreren in uw bestaande administratiestructuur. Wij bouwen en onderhouden webshops gebaseerd op WooCommerce, Drupal Commerce, Magento, OpenCart, PrestaShop, Shopify, etc.

Belangrijke aandachtspunten wanner u een webshop wil opstarten:

  • Inhoud: productfoto's, productbeschrijvingen, prijslijsten, stock, algemene voorwaarden, etc. zijn de verantwoordelijkheid van de klant. U kent uw bedrijf/product van binnen en van buiten en enkel u kan dus de meest correcte informatie aanleveren.
    Uiteraard kunnen wij u altijd op weg helpen en met de copywriting verder helpen.
  • Stock: Indien u geen aparte stock voor uw website kan voorzien, dan moet u rekeninghouden met het feit dat uw stockbeheer voor zowel uw bedrijf als webshop beschikbaar kan zijn.
  • Diensten van derden: Betaalmogelijkheden, Beveiling (SSL-Certificaat), verzendmogelijkheden, ... Zijn altijd een noddzaak om uw webshop online te kunnen plaatsen.
    Wij verschaffen u met de nodige informatie omtrent dit alles en helpen u verder om de juiste keuze van leverancier te maken.