Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is de motor achter uw website verkeer. Wanneer uw bestaande website niet scoort zoals het hoort, dan helpt ons team van seo specialisten u graag verder. Eerst bepalen wij samen met u wat uw doelgroep is en maken wij een analyse van uw website.

Aan de hand van deze seo analyse, maken wij een overzichterlijk rapport* en een overzicht van de punten waaraan gewerkt moet worden om de zoekmachine optimalisatie te kunnen starten. Meten is weten!

Wij bieden u een wel doordacht plan en strategie aan.

Zoekmachine optimalisatie, hoe werkt het?

Zoekmachines lezen uw website. Daarom is het heel belangrijk bij zoekmachine optimalisatie om te zorgen dat bijvoorbeeld Google op de correcte manier uw website kan lezen. Zoekmachines moeten een duidelijk onderscheid kunnen maken tussen wat code is en wat de werkelijke inhoud is voor de bezoeker. Op basis van allerlei factoren bepaald Google aan de hand van de inhoud hoe belangrijk uw website is voor informatie in combinatie met verschillende zoektermen.

De factoren die de score van uw website bepalen zijn het 'algoritme' dat conctinu aangepast wordt om zo goed mogelijk website te beoordelen.

Wat zijn belangrijke factoren om uw website in Google goed te laten scoren?

Niet alleen uw aanwezigheid en een frisse uistraling zijn voldoende. Uw website moet op de juiste manier gevonden worden, door uw potentiële bezoekers. U moet ook zorgen voor relevante en actuele inhoud voor uw website en de posities van uw concurrenten kennen.
Waarin zijn mijn concurrenten sterk online, waarin zijn ze zwak?

Alles begint met een website of webshop die volgens de regels van de kunst ontwikkeld is.

M.a.w. is het een soort wedstrijd, de website die de beste motor heeft, goed afgesteld is en het juiste team achter zich heeft. Zal ongetwijfeld de beste resultaten behalen. Het is ook niet altijd nodig om meteen spierballen te laten rollen. Het kan goed zijn dat in uw sector de concurrentie minder sterk is dan u denkt.

Laat ons samen met u de zwakke schakels van uw concurrenenten zoeken en wij zorgen ervoor dat uw website beter scoort.

Voor ieders budget bestaat er een oplossing!

 

*Wij maken een analyse van uw website output, content, algemene online aanwezigheid, SWOT-analyse concurrentie (online). Indien er bestaande SEO implementatie aanwezig is, wordt deze ook geannalyseerd.)